Over

Ik ben Ine Beeloo-van Broeck, als psycholoog afgestudeerd aan de Universiteit Twente en later als Gezondheidszorgpsycholoog (BIG) aan de Radboud Universiteit te Nijmegen. Op 1 juni 2019 heb ik de praktijk met haar naam HoofdVisie overgenomen van een oud-collega, die de moedige keuze nam een andere weg te gaan bewandelen in haar loopbaan. Ik ben erg blij dat ik de kans gekregen heb mijn eigen praktijk te beginnen en mijn eigen draai te geven aan het bieden van psychisch hulp aan mensen.

Voorafgaand aan de start van mijn praktijk heb ik vele paden bewandeld, elk met hun eigen ups en downs. Zo heb ik voordat ik begon aan mezelf scholen in het vak psychologie, eerst een werkzaam bestaan gehad in de bankwereld, uitzendbranche en bij een handelsonderneming. Ook heb ik 2,5 jaren in het buitenland doorgebracht, een jaar backpacken in Australië en 1,5 jaar wonen en werken in Singapore en reizen door Azië.  Tijdens het bewandelen van al deze verschillende paden heb ik veel geleerd, soms op een harde manier, soms in hele fijne gesprekken met mensen. De weg is best lang geweest, maar ik had het niet anders willen doen. Juist hierdoor ben ik geworden tot wie ik nu ben. 

In 2009 was het zover, mijn eerst baan als psycholoog. Ik ging werken bij een behandelcentrum voor dove/slechthorende kinderen en jongeren met bijkomend een communicatieve stoornis en/of ontwikkelingsstoornis. Daarna heb ik gewerkt in het speciaal onderwijs met kinderen en jongeren met dezelfde problematiek. In 2010 ben ik gestart bij een grote GGZ-instelling in de regio, waar ik volwassenen en ouderen heb behandeld met angst- en stemmingsstoornissen, psychotische stoornissen en ontwikkelingsstoornissen. Na bijna tien jaar bij deze instelling te hebben gewerkt, kreeg ik meer behoefte aan zelf beslissingen nemen en dingen doen die echt bij me passen. 

Verder ben ik getrouwd en moeder van twee zoons van 4 en 8 jaar. Sinds kort is ons gezin uitgebreid met onze eeuwig enthousiaste flatcoated retriever Toby. Een mooie aanvulling op een toch al hectisch gezinsleven! In mijn vrije tijd wandel ik met de hond, maar ook hardlopen, natuur, reizen en muziek/kunst/theater hebben mijn interesse. Ik ben van nature een rustig persoon en ben iemand die graag echt in contact komt met mensen. Ik heb een natuurlijke drang mensen en hun drijfveren beter te begrijpen en te analyseren. Daar neem ik dan ook in behandeltrajecten voldoende tijd voor, om vervolgens doelgericht van start te kunnen gaan. Ik vind het belangrijk om in mijn werk goed ‘in contact’ te kunnen komen zodat er een vertrouwensbasis kan ontstaan en we moeilijke thema’s kunnen bespreken en ik open en eerlijk kan zijn in mijn observaties.  

 

Ine Beeloo-Van Broeck is BIG geregistreerd en heeft een door de overheid erkende beroepsopleiding gevolgd. Dit betekent dat zij op grond van de wet op de beroepen voor de individuele gezondheidszorg bevoegd is, om de beschermde titel Gezondheidszorgpsycholoog te dragen. Het BIG- nummer van Ine is 79924073325.

 

KvK nummer 74351060

Lid van de LVVP (Landelijke Vereniging van Vrijgevestigde Psychologen & Psychotherapeuten)