Over

Ik ben Ine Beeloo-van Broeck, GZ-psycholoog en eigenaar van HoofdVisie Psychologiepraktijk. Na gestudeerd te hebben aan de Universiteit Twente en vervolgens aan de Radboud Universiteit te Nijmegen, geef ik per 1 juni 2019 mijn eigen draai aan het bieden van psychische hulp. Daarnaast ben ik getrouwd, moeder van twee zoons en geniet ik van wandelen met onze hond, natuur, muziek, reizen maar ook thuis opladen door stilte, dromen, of een goed boek of serie.

Voorafgaand aan de start van mijn praktijk heb ik vele paden bewandeld, elk met hun eigen ups en downs. Voordat ik begon aan mijn opleiding psychologie, heb ik eerst gewerkt in de bankwereld, uitzendbranche en bij een handelsonderneming. Ook heb ik 2,5 jaar in het buitenland doorgebracht; een jaar backpacken in Australië en 1,5 jaar wonen en werken in Singapore en reizen door Azië. Tijdens het bewandelen van deze verschillende paden heb ik veel geleerd, soms op een harde manier, soms in hele fijne gesprekken met mensen. De weg is best lang geweest, maar ik had het niet anders willen doen. Juist hierdoor ben ik geworden tot wie ik nu ben. 

In 2009 was het zover, mijn eerste baan als psycholoog. Ik ging werken bij een behandelcentrum voor dove/slechthorende kinderen en jongeren met bijkomend een communicatieve stoornis en/of ontwikkelingsstoornis. Daarna heb ik gewerkt in het speciaal onderwijs met kinderen en jongeren met dezelfde problematiek. In 2010 ben ik gestart bij een grote GGZ-instelling in de regio, waar ik volwassenen en ouderen heb behandeld met angst- en stemmingsstoornissen, psychotische stoornissen en ontwikkelingsstoornissen. Na bijna tien jaar bij deze instelling te hebben gewerkt, kreeg ik toenemend de wens om toe te geven aan mijn behoefte om zelf beslissingen te nemen en dingen te doen die echt bij me passen. 

Als behandelaar ben ik sensitief en intuïtief en probeer ik echt in contact te komen met mensen. Ik heb al vanaf jonge leeftijd een natuurlijke drang gehad mensen en hun drijfveren te analyseren en begrijpen. Daar neem ik in therapie ook graag de tijd voor en sta daarom uitgebreid stil bij jouw ervaringen (patronen) vanuit je kindertijd, die mogelijk in het hier en nu leiden tot je klachten. Daarvoor is een vertrouwensbasis heel belangrijk, zodat we kwetsbaarheden kunnen bespreken.

Ik heet je van harte welkom bij HoofdVisie.

 

Ine Beeloo-Van Broeck is BIG geregistreerd en heeft een door de overheid erkende beroepsopleiding gevolgd. Dit betekent dat zij op grond van de wet op de beroepen voor de individuele gezondheidszorg bevoegd is, om de beschermde titel Gezondheidszorgpsycholoog te dragen. Het BIG- nummer van Ine is 79924073325.

 

KvK nummer 74351060

Lid van de LVVP (Landelijke Vereniging van Vrijgevestigde Psychologen & Psychotherapeuten)