Informatie voor verwijzers

Wanneer u verwijzer bent en iemand wilt doorverwijzen naar HoofdVisie | Psychologiepraktijk voor behandeling in de Basis GGZ, kan dit op de volgende manieren.

  • HoofdVisie is aangesloten bij Zorgmail (500088443@lms.lifeline.nl), zodat u op een veilige manier uw verwijsbrief kunt versturen.
  • U kunt degene die u wilt verwijzen zich ook zelf laten aanmelden via de website.  Daarnaast stuurt u de verwijsbrief naar HoofdVisie of de persoon kan de verwijsbrief op het eerste gesprek zelf meenemen.

Belangrijk is dat u uw AGB- code in de verwijsbrief vermeldt, dat het gaat om behandeling in de Basis GGZ en dat er een vermoeden van een DSM-V classificatie is.

Overleg

U kunt ook overleggen over een mogelijke verwijzing of casus. HoofdVisie is bereikbaar op het telefoonnummer 06 16264168 of per mail k.asveld@hoofdvisie.nl . Wanneer u op de voicemail een terugbelverzoek achterlaat wordt u teruggebeld.


               

 

HoofdVisie is aangesloten bij de Landelijke Vereniging voor
Vrijgevestigde Psychologen, de Nederlandse Vereniging voor
GZ-psychologen en de Nederlandse Vereniging voor
Psychosociale Oncologie.

Beste bezoeker van HoofdVisie.nl, helaas geldt er voor nieuwe aanmeldingen momenteel een aanmeldstop. Dit betekent dat je op dit moment niet terecht kunt voor psychologische behandeling bij HoofdVisie Psychologiepraktijk. Neem gerust verder een kijkje op de website of klik hier voor meer informatie over wachttijden en mogelijkheden voor behandeling.