Informatie voor verwijzers

Wanneer u verwijzer bent en iemand wilt doorverwijzen voor behandeling in de Basis GGZ, kan dit op de volgende manieren:

–  Email de verwijsbrief naar [email protected] U kunt dan op een veilige manier uw verwijsbrief versturen.

–  U kunt degene die u wilt verwijzen zich ook zelf laten aanmelden via de website.  Daarnaast stuurt u de verwijsbrief naar HoofdVisie of de persoon kan de verwijsbrief op het eerste gesprek zelf meenemen.

Belangrijk is dat u uw persoonlijke AGB- code in de verwijsbrief vermeldt, dat het gaat om behandeling in de Basis GGZ en dat er een vermoeden van een DSM-V classificatie is.

Overleg

Indien u twijfelt over een mogelijke doorverwijzing, kunt u contact opnemen om eerst te overleggen over de betreffende casus. HoofdVisie is bereikbaar op het telefoonnummer 06 25244062 of per mail [email protected] . Wanneer ik uw telefoontje niet direct kan beantwoorden, laat een bericht achter en u wordt teruggebeld.

HoofdVisie heeft op dit moment geen ruimte voor nieuwe aanmeldingen; er geldt een aanmeldstop. Indien er weer ruimte is, zal dit op de website kenbaar gemaakt worden, samen met de dan geldende wachttijd.