Vanaf 3 december ga ik een samenwerking aan met de verloskundigenpraktijk Liberis Libenter in Enschede en zal ik in hun pand, aan de J.J. van Deinselaan 18, aanwezig zijn voor hulp bij psychische klachten. Dat kunnen vrouwen en mannen betreffen die problemen ervaren rondom zwanger worden, zwangerschap, miskramen, angst of trauma tijdens de zwangerschap of rondom de bevalling, maar ook relatieproblemen en problemen met seksualiteit. Ik hoop dat ik als GZ-psycholoog maar zeker ook deels als ervaringsdeskundige op dit gebied anderen kan ondersteunen. Ik ben blij met deze mooie stap en de waardevolle aanvulling op het bestaande behandelaanbod van HoofdVisie!

Meer weten of afspraak maken? Stuur een bericht naar [email protected] of bel naar 06-25244062.

Share this post onLinkedInFacebookTwitter