Over

Ik ben Ine Beeloo-van Broeck, als psycholoog afgestudeerd aan de Universiteit van Twente en later als Gezondheidszorgpsycholoog (BIG) aan de Radboud Universiteit te Nijmegen. Voordat ik aan de opleiding Psychologie begon heb ik een commerciële opleiding gevolgd en ben daarna een jaar gaan backpacken in Australië en Nieuw-Zeeland en vervolgens heb ik 1,5 jaar in Singapore gewoond. Na een aantal jaren werkzaam te zijn geweest in commerciële functies, kwam ik er steeds meer achter dat dit niet bij mij past en ben ik gegaan voor een carrièreswitch. Tot op de dag van vandaag blij met en trots op deze beslissing! 

Als psycholoog ben ik begonnen met werk bij een behandelcentrum voor dove/slechthorende kinderen en jongeren met bijkomend een communicatieve stoornis en/of ontwikkelingsstoornis. Daarna heb ik gewerkt in het speciaal onderwijs met kinderen en jongeren met dezelfde problematiek als voorgenoemd. In 2010 ben ik gestart bij een grote GGZ-instelling in de regio, waar ik volwassenen en ouderen heb behandeld met angst- en stemmingsstoornissen, psychotische stoornissen en ontwikkelingsstoornissen. Na bijna tien jaar bij deze instelling te hebben gewerkt, heb ik besloten een eigen praktijk te starten. Ik had behoefte aan zelf beslissingen nemen en dingen doe die echt bij me passen. 

Ik ben getrouwd en moeder van twee zoons van 4 en 8 jaar. Sinds kort is ons gezin uitgebreid met onze eeuwig enthousiaste flatcoated retriever Toby. Een mooie aanvulling op een toch al hectisch gezinsleven! In mijn vrije tijd breng ik veel tijd met onze kinderen door, wandel ik met de hond, maar ook hardlopen, natuur, reizen en muziek/kunst/theater hebben mijn interesse. Ik ben van nature een rustig persoon en ben iemand die graag echt in contact komt met mensen. Ik heb een natuurlijke drang mensen en hun drijfveren beter te begrijpen en te analyseren en denk daarbij graag stappen vooruit. Ik vind het belangrijk om in mijn werk goed ‘in contact’ te kunnen komen en onderling vertrouwen te ontwikkelen, zodat we moeilijke thema’s kunnen bespreken en ik open en eerlijk kan zijn in mijn observaties. Daar doe ik altijd graag mijn best voor.

 

Ine Beeloo-Van Broeck is BIG geregistreerd en heeft een door de overheid erkende beroepsopleiding gevolgd. Dit betekent dat zij op grond van de wet op de beroepen voor de individuele gezondheidszorg bevoegd is, om de beschermde titel Gezondheidszorgpsycholoog te dragen. Het BIG- nummer van Ine is 79924073325.