Over

 

Ik ben Kirsten Asveld-Meinema, getrouwd en moeder van een zoon van drie. Ik ben sinds 2009 werkzaam binnen de geestelijke gezondheidszorg (o.a. Dimence en Mediant), waar ik met ouderen en (jong)volwassenen heb gewerkt. Ik heb hier veel ervaring op kunnen doen met de behandeling van zeer uiteenlopende psychische problemen, met name op het gebied van angst en depressie. Ook heb ik tijdens deze periode mijn registratie tot BIG- geregistreerd Gezondheidszorgpsycholoog behaald.

In het voorjaar van 2017 kreeg ik een mooie kans om een vervolgstap te maken, namelijk het starten van mijn eigen psychologiepraktijk op een prachtige nieuwe locatie in Boekelo. HoofdVisie heeft per 1 november dan ook haar intrek genomen in dit centrum en kan hiermee iets betekenen voor mensen die op psychisch vlak vastlopen.

In mijn behandelingen vind ik het belangrijk dat er een prettig contact is. Dat betekent overigens niet dat we het altijd met elkaar eens hoeven te zijn. De basis voor een goedlopende behandeling is dat jij je op je gemak voelt om te zeggen wat je vindt en voelt. Met het bespreken van je moeilijkheden stel je je kwetsbaar op, vertrouwen en veiligheid zijn in mijn optiek dan ook essentieel. Ik heb een open houding en oordeel niet, al zul je van mij wel eens iets horen wat je misschien moeilijk vindt. Ook dit is onderdeel van behandeling.

Ik zie de behandeling verder als een samenwerking, ik zeg niet wat jij moet doen. Ik kan wèl helpen om erachter te komen wat niet werkt, om vervolgens toe te werken naar de gewenste situatie. Verder vind ik het belangrijk om te werken met een duidelijk doel en regelmatig met elkaar af te stemmen of we op de goede weg zitten, zodat we tijdig kunnen bijstellen als dat nodig is.

 

Kirsten is BIG geregistreerd en heeft een door de overheid erkende beroepsopleiding gevolgd. Dit betekent dat zij op grond van de wet op de beroepen voor de individuele gezondheidszorg bevoegd is, om de beschermde titel Gezondheidszorgpsycholoog te dragen. Het BIG- nummer van Kirsten is 09919608725.


               

 

HoofdVisie is aangesloten bij de Landelijke Vereniging voor
Vrijgevestigde Psychologen, de Nederlandse Vereniging voor
GZ-psychologen en de Nederlandse Vereniging voor
Psychosociale Oncologie.

Beste bezoeker van HoofdVisie.nl, helaas geldt er voor nieuwe aanmeldingen momenteel een aanmeldstop. Dit betekent dat je op dit moment niet terecht kunt voor psychologische behandeling bij HoofdVisie Psychologiepraktijk. Neem gerust verder een kijkje op de website of klik hier voor meer informatie over wachttijden en mogelijkheden voor behandeling.